Sem Breda Vidmar.

Lepo urejeno okolje mi že od nekdaj veliko pomeni. Začela sem z načrtovanjem hiše za svojo družino in pomagala pri opremljanju stanovanj mojih prijateljev in ugotovila, da je to nekaj, kar si želim početi v življenju.

Svoj občutek za prostor in estetiko sem nadgradila s pridobivanjem znanja na Šoli uporabnih umetnosti Famul Stuart v Ljubljani, smer ambient.

Svoje znanje in ideje redno dopolnjujem z novimi trendi in rešitvami s prebiranjem strokovne literature, revij in obiskovanjem pohištvenih sejmov ter prodajalen z opremo in dodatki za dom.

Pri vsakem projektu me vodi dobro počutje naročnikov v novih domovanjih in optimalna izraba prostorov, pri čemer se vedno trudim s čim nižjimi investicijskimi stroški za kakovostno izvedbo del.

Moj cilj ni samo ustvariti atraktiven moderen prostor, ampak vedno stremim k ustvarjanju toplega doma, v katerem radi bivamo. Največji užitek je po zaključenem projektu videti srečne prebivalce novega domovanja.

 

Reference

Breda pozdravljeni,

rada bi vam samo sporočila, da je projekt v glavnem zaključen in sem res zelo zadovoljna (manjka še nekaj malenkosti – ogledala in par luči na stropu). Izgleda super, tudi mizarji so rekli, da se jim redko zgodi, da je prenos iz risbe v realnost tako uspešen… Skratka, lepo vabljeni, ko boste kje v bližini, da si ogledate, kaj je nastalo.

Še enkrat hvala za sodelovanje in lep pozdrav,

Jasna